خودروی آتش نشانی فوماتیک با سیستم مخزن هوای فشرده:
خودروی آتش نشانی فوماتیک با دارا بودن سیستم منحصر بفرد CAFS می تواند تا 20 برابر انبساط حجمی داشته باشد . کف خارج شده از این سیستم به علت سبک بودن می تواند لایه پوششی بسیار قوی را بر روی سطح هر جسمی قرار دهد و چسبندگی بسیار قوی دارد . با توجه به فشار بالای سیلندرهای ازت می تواند کانون حریق را تا فاصله 30 متری هدف قرار دهد .
این سیستم قابلیت اطفا همه گروه های حریق (کلاس A ، B ، C ، D، E ) را دارا می باشد.
بنابراین وجود این خودرو در اکثر صنایع کشور که در خط تولید خود مایعات قابل اشتعال دارند بسیار مورد نیاز می باشد. زیرا قدرت پیشرفت این حریق ها بسیار بالا و سریع است و زمان لازم جهت اطفا در صورت انتظار رسیدن مرکز آتش نشانی از دست خواهد رفت. پس لازم می باشد خودرو فوماتیک در صنایع وجود داشته باشد تا بلافاصله اطفا حریق صورت گیرد . در این مقاله ویژگی های خودروی فوماتیک شرکت بارانا تجهیز هوشمند را برای شما توضیح خواهیم داد .
ویژگی منحصر به فرد دستگاه CAFS برند BTH :
- پرتاب زیاد
- کم استهلاک
- سرت راه اندازی 3 ثانیه
- 3 حالت فوم
- انعطاف پذیری بالا
- استفاده آسان
- عدم نیاز به پمپ
مشخصات فنی دستگاه کفساز برند BTH
مشخصات فنی شاسی یوآز – تک کابین
نگاه اجمالی به سیستم اطفا حریق CAFS
خودروهای عملیاتی و نوع فوم، 2 فاکتور بسیار مهم و حائز اهمیت در فرآیند برنامهریزی برای تأمین این ابزارهای صنعتی جدید هستند. امروزه با وجود سطح وسیعی از کفهای ضدحریق، برخی از مدیران آتشنشانی در واحدهای صنعتی به دنبال نصب سیستمی فراتر از سیستمهای پخشکننده کف قدیمی هستند. سیستمی که با بررسی موقعیت و باتوجه به گستردگی آتش، عمل توزیع را انجام دهد. سیستمهای کف و هوای پر فشار به اختصار CAFS نیز می گویند . CAFS با هدف تبدیل به ابزاری قدرتمند و تاثیرگذار در عملیات اطفای حریق واحدهای صنعتی در دنیا پا به عرصه گذاشت و حتی توان مقابله با آتش را چند برابر کرده است.
در شرایط عادی، برای موقعیتهایی که مواد اشتعالزای معمولیتری دارند، از فومهای کلاس A استفاده میشود. ولی CAFS پوششی تمامحبابی از کف (فوم) بسیار موثر ایجاد مینمایند و با پوشش سطح آتشهای عمودی ناشی از سوختهای فسیلی در واحدهای صنعتی به مقابله با آتش میپردازد. در این سیستمها آب و فوم با نسبت معین ترکیب می شوند و با استفاده از هوای پر فشار بالاتر از 18 بار به کانون حریق شلیک میشود.
در این تکنیک، به سبب کیفیت بالای استفاده از کف بدون توسعه، رطوبت موجود در فوم در اطفای حریقهای سازههای فولادی حفظ میگردد. البته این بدان معنی نیست که بتوان به عنوان مانعی بلندمدت از آن استفاده نمود. بلکه پوششی میانی کوتاهمدت است که تبخیرشده و فرایند خنکسازی و کاهش دما را نیز انجام میدهد. از دیگر مزایای این سیستم، توزیع گردشی کف ازطریق جریان هوای پر فشار میباشد . این امر موجب تولید فوم نهایی در سه گروه خشک، مایع و قطرهای میشود.
مزیت استفاده از سیستم CAFS
وجه تمایز میان این سه گروه در زمان توزیع فوم است. به عنوان مثال: اگر مقدار کمی از مایع فوم جاری شود، زمان توزیع بیشتری نسبت به نوع خشک به دنبال خواهد داشت. بنابراین، پوشش فوم یا کف برای زمان بیشتری دوام خواهد یافت به علاوه، تا زمان پوشش کامل مایع مشتعل به تبخیرش ادامه خواهد داد. CAFS میتواند مزایای بسیاری در فرایند مقابله با آتش در بسیاری از صنایع داشته باشد. اولاً، برای آتشسوزی در مخزنهای کمعمق حاوی مواد اشتعالزا، پوشش تمام فوم این سیستمها میتواند نقش بسیار موثری در مهار شعلههای آتش داشته باشد.
دوماً، قابلیت تغییر غلظت فوم یا کف میتواند کل حجم فوم را باتوجه به هر میزان گستردگی آتش پوشش دهد. این ویژگی میتواند بسیاری از مشکلات باقیماندن مواد ضدحریق و پاکسازی این مواد را پس از آتشسوزی کاهش دهد. بهعلاوه لولههای مورداستفاده توسط سیستم CAFS با تقریباً 30 درصد هوای فشرده پر شدهاند . که این امر استفاده از آنها را برای نیروهای عملیاتی، راحتتر و وزنشان را برای عملیات یا مانور سبکتر میکند. همچنین خودروهای بسیار بزرگ آتشنشانی فرودگاهی نیز قابلیت ارتقاء و نصب CAFS را دارند.
بهطوریکه کلیه خروجیهای طرفین و مونیتورهای سقفی و جلویی کامیون نیز میتوانند با استفاده از مکانیسمCAFS به راحتی اقدام به اطفای حریق هواپیماها و یا فضاهای فرودگاهی نمایند. بدینمنظور میبایست شبکه لولهکشی و خروجیهای مذکور را برای استفاده از این فناوری تعویض نمود. این ویژگی حتی میتواند با کمترین تغییر در مکانیسمهای موجود خودروی فرودگاهی و صرفاً با جانماییهای حسابشده و اعمال برخی تغییرات در کابین آن مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
خودروی آتش نشانی کفساز با سیستم مخزن هوای فشرده ساخت شرکت بارانا تجهیز هوشمند می باشد
دیدگاه کاربران (0 دیدگاه)
هنوز بررسیای ثبت نشده است.