کف آتش نشانی مقاوم الکلی AFFF-AR

تضمین کیفیت محصولات
مشاوره رایگان تخصصی
دارای گارانتی معتبر
تیم متخصص و با تجربه

کف آتش نشانی مقاوم الکلی AFFF-AR:

کف آتش نشانی مقاوم الکلی AFFF-AR : یک کف آتش نشانی خاصی می باشد که در آتش های ایجاد شده توسط مایعات قابل اشتعال حل شونده در آب، مثل الکل ها، هیدروکربن های اکسیژنه، مونومر ها و دیگر حلال های آلی، بکار برده می شود.

مشخصات کلی کف آتش نشانی:

شکل ظاهری مایع
رنگ قهوه ای
دانسیته (gr/cc) در 20 درجه سانتیگراد 1.04 ± 0.02
pH در دمای 20 درجه سانتیگراد 7±1
ویسکوزیته در دمای 20 درجه سانتیگراد 12 ± 5
نقطه انجماد (درجه سانتیگراد) -10 تا-12
رسوب (%) 0
گستردگی 8 – 12

حلالهای قطبی:

حلالهای قطبی شامل انواع الکل ها مانند متانول و اتانول و کتونها مانند استون دارای ساختار قطبی بوده و محلول در آب هستند. این نوع از حلال ها و همچنین مایعات اشتعال پذیر قطبی تأثیرات مخربی بر روی فوم های معمولی می‌گذارند، به این ترتیب که آب موجود در فوم به آسانی در حلال های قطبی حل شود و فوم از آب تخلیه می گردد و در نتیجه ساختار و پوشش فوم تخریب شود و حباب کف از بین می رود.

فوم مناسب برای این گروه از حلال ها و مایعات اشتعال پذیر، فوم های مقاوم در برابر حلال های قطبی با نام های تجاری AR-AFFF و AR-FFFP می‌باشد.

مایع کف فیلم:

مایع کف فیلم دار مقاوم الکلی AR-AFFF دارای نوع خاصی از ترکیبات پلیمری به همراه حلال ها و مواد پایدار کننده می باشند. این نوع فوم در مواجهه با هیدروکربن ها مانند فوم AFFFمعمولی عمل کرده و یک فیلم آبی بر روی سطح هیدروکربن پدید می آورد; اما در مواجهه با حلال های قطبی و پلیمری یک لایه ضخیم پدید می آورد که فوم را از سوخت جدا کرده و مانع از بین رفتن لایه فوم می گردد.

مایع کف پروتئینی فیلم دار مقاوم الکلی AR-FFFP از مخلوط فوم فلوئوروپرتئینی و پلیمر می سازنند. این فوم نیز در مواجهه با سوخت های هیدروکربنی مثل یک FFFP معمولی عمل کرده و یک لایه آبدار بر روی سطح سوخت هیدروکربن تشکیل می دهد; اما وقتی روی حلال های قطبی (یا سوختهای محلول در آب )به کار می رود، پلیمر یه لایه ضخیم در سطح سوخت پدید می آورد که فوم را از سوخت جدا نموده و مانع تماس فوم با سوخت و از بین رفتن آن می شود.

هر دو نوع فوم های مقاوم الکلی را می توان با آب دریا و آب شیرین مورد استفاده قرار داد.

نکته مهم در مورد این فوم ها ویسکوزیته بالا به علت خلوص بالای آنها می باشد.

جابجایی و نگهداری:

کف آتش نشانی در شرایط معمولی و محیطی بمدت زیادی پایدار می باشد. با این حال، بخاطر فساد بشکه های پلاستیکی آن، از قرار گیری جعبه آن زیر نور مستقیم آفتاب یا در هوای بسیار سرد اجتناب شود. از انداختن بشکه ها از جای بلند خود داری کرده از قلاب جهت جابجایی استفاده نکنید. بهتر است بشکه ها روی پالت نگهداری شود.

موارد ایمنی:

این کف از مواد شیمیایی غیر سمی مس سازنند.هنگام تماس با دست یا پوست بی خطر می باشد . ولی از هر گونه تماسی با چشم و یا بلع کاملاً خودداری شود. در صورت تماس با چشم فوراً با مقدار زیادی آب شستشو می شود . از توصیه پزشک پیروی نمایید.

بسته بندی:

فوم آتش نشانی در بشکه های پلاستیکی ۲۰، ۶۰ و۲۲۰ لیتری بسته بندی میشود. همچنین این کف به درخواست مشتری، در بشکه فلزی هم بسته بندی میشود، ولی توصیه میشود از بشکه های پلاستیکی استفاده شود.

نکته مهم:

فوم آتش نشانی معمولاً برای آتش های ایجاد شده از مایعات قابل اشتعال مثل حلال ها، الکل ها، کتان ها، آمین ها، اسید ها، یا دیگر ترکیبات آلی اکسیژنه و همچنین هیدروکربن های مایع بکار برده میشود. توسط educators های خط معمولی برای ایجاد کف کم انبساط با حداکثر نسبت ۸-۱۲ برابر استفاده میشود، تا لایه ای ضخیم روی سطح مایعات در حال اشتعال ایجاد کند. نباید بطور همزمان با پودر های آتش نشانی بکار رود.

 

دیدگاه کاربران (0 دیدگاه)

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

فهرست