اجاره انواع خودرو آتش نشانی و امداد و نجات

  • اجاره انواع خودرو آتش نشانی
  • ضرورت اجاره: کاهش هزینه‌ها، اطفای سریع حریق و تأمین ایمنی صنایع.
  • مزایا: هزینه کمتر، بدون نگرانی از فرسودگی، انتخاب متنوع.
  • انواع خودروها: خودروی ستادی، آمبولانس، آتش‌نشانی معمولی، حامل نردبان، فرودگاهی، صنعتی، جنگل، امداد و نجات، پشتیبانی.
تضمین کیفیت محصولات
مشاوره رایگان تخصصی
دارای گارانتی معتبر
تیم متخصص و با تجربه

ضرورت اجاره انواع خودرو آتش نشانی و امداد و نجات چیست ؟

اجاره انواع خودرو آتش نشانی و امداد و نجات به این دلیل اهمیت دارد که به گفته سازمان  NFPA  طی سال‌های 2011 تا 2015، حدود 37910 حریق در اماکن صنعتی یا تولیدی در آمریکا ثبت شده است و  آتش نشانی این کشور در هر سال با خسارت های سالانه 16 کشته ، 273 مجروح و 1.2 میلیارد دلار خسارت مستقیم مالی مواجه می شوند .

اکثرا این حریق ها 71% در اماکن طبقه ‌بندی نشده و 20% دیگر در ساختمان ها و 9% در وسایل نقلیه اتفاق می افتد . 20% حریق ها در سازه ها اتفاق می‌افتد، بیشترین سهم از تلفات را در همه دسته‌ها به خود اختصاص می یابد – 49% از مرگ ، 80 % جراحات و 67% از خسارت مستقیم به اموال دارا می باشد . تقریباً 65٪ حریق ها در واحد تأسیسات صنعتی یا تولیدی و به خصوص در واحد تولید روی داده است .

اجاره انواع خودرو آتش نشانی و امداد و نجات

در ایران آمار رسمی از حریق در صنعت و  سازها وجود ندارد ولی با کمی تفکر پی میبریم شرایط ایران از آمریکا بهتر نمی باشد و این آمار ما را به فکر می اندازد که اقداماتی انجام دهیم که جان افراد و در الویت بعدی اموال مان را تهدید نشود .

با کمک از مهندسین HSE وبهداشت حرفه ای و کارشناسان و شرکت های زیر صلاح ابتدا امر محل کار خود را ایمن سازی کنیم که احتمال حادثه را کاهش دهیم و سپس با داشتن واحد آتشنشانی آموزش دیده مستقر در صنعت شدت حوادث به وجود آمده را کاهش دهیم .

اجاره انواع خودرو آتش نشانی و امداد و نجات

چرا خودرو آتشنشانی اجاره کنیم ؟

برای کاهش صدمات و ضرر مالی اطفا سریع حریق و جلوگیری از صدمات بزرگ  باید در صنعت خود واحد آتش نشانی با نیرو های کار بلد و تجهیزات مناسب و با کیفیت ایجاد ، مدیریت و ارتقا بخشیم .

اصلی ترین  و مهم ترین تجهیزات این واحد داشتن خودرو آتش نشانی و امداد و نجات می باشد تا سریعا در گلد تایم (مهمترین هدف آتش نشانی رسیدن به زمان استاندارد یعنی ۴ دقیقه است . ) حریق تجهیزات و نفرات و آب را به محل حریق منتقل کند .

حال امکان دارد صنعت شما بودجه لازم را نداشته باشد و یا پروژه شما کوتاه مدت باشد و نیاز دارید در آن تایم پروژه ماشینی را به خدمت بگیرید در این امر برای شما به صرفه است ماشین را اجاره کنید .

مزایای اجاره خودرو آتشنشانی ؟

  1. هزینه بسیار کمتر
  2. عدم نگرانی از فرسودگی خودرو
  3. و همچنین خودرو های مختلفی می تواند اجاره کند

شرایط اجاره خودرو آتشنشانی شرکت بارانا تجهیز هوشمند

شرکت بارانا تجهیز هوشمند با اجاره دادن هر نوع خودرو آتش نشانی و امداد و نجات طبق درخواست مشتری حقوقی و حقیقی در انواع قرار دادهای سه ماه , شیش ماه و یکساله آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می باشد. (هزینه نگهداری توافقی خواهد بود )

ماشین آتش‌ نشانی چیست ؟

ماشین آتش‌نشانی (به انگلیسی: Fire engine) (که بعضاً به آن یا کامیون آتش‌نشانی نیز می‌گویند) وسیله نقلیه‌ای است به عنوان دستگاه اطفا حریق عمل می‌کند. اهداف اولیه یک کامیون آتشنشانی شامل حمل آتش‌نشانان و آب به محل حادثه و همچنین تجهیزات آتش‌نشانی برای عملیات نجات است. برخی از ماشین‌های آتش‌نشانی دارای عملکردهای ویژ‌ه‌ای مانند اطفاء وایلدفایر، نجات هواپیماهای سقوط کرده و اطفاء حریق هستند و ممکن است تجهیزات نجات فنی برای عملیات نجات تکنیکال را نیز داشته باشند .

انواع خودرو های امداد نجات 

۱ – خودروی ستادی (سواری) :

این خودرو ضمن استفاده روزمره فرماندهان آتشنشانی ، این امکان را فراهم می‌کند تا فرمانده در حوادث به نسبت شدید و مهم ، به سرعت در محل حادثه و صحنه عملیات حضور یابد .لذا این خودروی از انواع سواری‌های قوی ، پرسرعت و ایمن در نظر می گیرند و هم چنین به بی‌سیم ، آژیر و چراغ گردان مجهز هستن، رنگ آمیزی و علائم ویژه آتش نشانی را دارد .

اجاره انواع خودرو آتش نشانی

اجاره انواع خودرو آتش نشانی و امداد و نجات

۲ – خودروی آمبولانس :

انواع آمبولانس  به منظور انتقال بیماران با تجهیزات پیشرفته طراحی و تجهیز می شوند .آمبولانس هایی که دارای امکانات مراقبت های ویژه برای جا به جایی بیماران بد حال هستند که اصطلاحا به آنها ICU موبایل نیز گفته میشود که مجهز به بیش از 10 نوع سیستم و دستگاه پزشکی تجهیز هستن .

۳ – خودروی آتش نشانی معمولی :

خودرو آتش نشانی سبک جهت کنترل حریق های شهری و اطفاء انواع حریق های نوع A و B و انجام عملیات امداد و نجات جاده ای می باشند .

۴ – خودروی حامل نردبان :

این گروه از خودروهای امدادی برای انجام عملیات آتشنشانی امداد و نجات در ارتفاع طراحی می شوند . ساختمان کلی آن‌ها عبارت است از یک شاسی که نردبان کشویی یا بالابرهیدرولیکی به روی آن نصب می شود . نمونه های جدید این خودرو‌ها ، تجهیزاتی از قبیل سبد حمل افراد ، مانیتور ثابت آتشنشانی، برانکارد حمل بیمار و… نیز دارند . نردبانهای موتوری در انواع سبک (کم ارتفاع)، متوسط و بلند می سازند . خودروهای حامل نردبان فاقد مخزن آب یا هر ماده خاموش کننده دیگر بوده ، ولی بعضی از انواع آن‌ها پمپ آتشنشانی دارد .

۵ – خودروی آتش نشانی فرودگاهی :

براساس استانداردهای سازمان جهانی هواپیمایی تمام فرودگاه های غیرنظامی باید خودروهای آتشنشانی و امداد متناسب خود را داشته باشند . بدین ترتیب گروهی از خودروهای آتشنشانی به طور اختصاصی برای خدمت در فرودگاه‌ها طراحی می‌شوند . از ویژگی های این خودرو‌ها می‌توان ، شتاب زیاد ، امکان حرکت مطلوب در زمین های ناهموار اطراف فرودگاه ، مخزن آب و کف بزرگ، مانیتور پر قدرت و… را نام برد .

از آنجایی که امداد رسانی به هواپیماهای دچار حریق بایستی بسیار سریع صورت گیرد . هم به لحاظ نجات جان سرنشینان هواپیما و هم از نظر موفقیت در فرو نشاندن آتش، عملیات اطفای حریق به صورت خودکار و از طریق مانیتورهای پر قدرت خودرو صورت می‌گیرد . نکته دیگر ضرورت حرکت خودرو حین پرتاب کف است .

۶ – خودروی آتشنشانی صنعتی :

ماشین آتش نشانی جهت مهار حریق های گسترده و سنگین در صنایع ، پالایشگاه، مراکز پتروشیمی، پایانه های نفتی و … با قابلیت کنترل کلیه عملیات از فاصله  دور ه جهت امداد و نجات کاربردهای فراوانی دارند، مهم‌ترین کاربرد آن نیز اطفا به موقع و حضور فوری خودرو در محل حادثه می باشد. یکی از ویژگی‌های خودرو‌های آتش‌نشانی سرعت و دسترسی فوری  به علت استفاده از شاسی خودروهای چابک می باشد  که بتواند بعنوان اولین خودرو جهت اقدامات اولیه در حادثه‌ها حاضر شود.

با توجه به نوع و مقدار بار حریق صنعت خود یک یا چند مورد از موارد زیر را باید تهیه کنید ( به ترتیب بار حریق زیا به کم)

خودرو سنگین آتش نشانی 

ماشین نیمه سنگین آتش نشانی 

خودرو سبک آتش نشانی

7-خودروی آتشنشانی جنگل :

برای مبارزه با آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی خودروهایی مورد نیاز است که بتوانند به راحتی از جاده‌های کوهستانی و ناهموار عبور کنند . خودروهایی با مخزن آب به نسبت کوچک ، موتور قوی و شاسی محکم  دارند .

۸ – خودروی امداد ونجات :

این گروه از خودروهای امدادی به طور معمول از نظر شکل ظاهری شبیه به خودروهای معمولی آتش نشانی بوده ، اما برخلاف آن‌ها، فاقد مخزن آب کف بوده ، پمپ آتشنشانی هم ندارند ! بلکه در فضای داخلی اتاق ابزار ، به طرز ماهرانه ای انواع و اقسام وسایل و تجهیزات نجات، قرار دارد تا در حوادث و سوانح مختلف برای کمک به افراد درگیر و مصدوم ، مورد استفاده قرار بگیرد  . گروهی از این خودرو‌ها به طور اختصاصی برای مقابله با حوادث ویژه طراحی می شوند . در این خودروها انواع لباس حفاظتی ، وسایل تشخیص نوع مواد خطرناک ، مواد خنثی کننده ، وسایل جمع آوری و جلوگیری از ریزش مواد و… قرار دارد .

۱۰ – خودروی پشتیبانی و پیشرو :

انواع تانکرهای حمل آب ، خودروهای حمل گالن‌های کف، خودروی حمل سیلندر‌ها و تجهیزات مربوط به دستگاه تنفسی با هوای فشرد، انواع خودروهای حامل تجهیزات تأمین روشنایی ، جرثقیل ، لودر ، بلدوزر و… تجهیزات این گروه از خودروهای آتشنشانی را تشکیل می‌دهند .

دیدگاه کاربران (0 دیدگاه)

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

فهرست